At holde fest er ofte en stor begivenhed, og derfor er det fedt at få disse tilbagemeldinger:

 

 

"Kun ros herfra. Han var rigtig god til at finde det som gæsterne gerne ville høre og fik sat en perfekt stemning op. God variation som ramte hele selskabet. Det var meget glade."

Henrik, Julefrokost

 

"Selv tak du havde en stor andel i at vores fest blev så god som den blev. Vi er ovenud tilfredse og ved hvem vi ringer til næste gang vi skal holde en stor fest."

Lars og Bettina, 2x 50 års fødselsdag

 

"... Under middagen var der en passende baggrundsmusik. Der blev skruet ned så snart der blev holdt en tale. Efter maden blev der skruet op i takt med at folk blev mere festlige. Lydniveauet og lysshow matchede festens stemning hele aftenen og natten igennem. Alle gæster var begejstrede for de numre der blev spillet og der blev danset mere end jeg havde regnet med, så det var lige i skabet. DJ håndterede musikken med minimal indblanding fra vores side, hvilket betød at vi kunne bruge tiden på at nyde dagen sammen med vores gæster. Fleksibiliteten omkring de ekstra timer satte vi også pris på, da vores gæster stadigvæk festede kl 2 om natten. ..."

Nanna og Jonas, Bryllup

 

"... anlægget spillede perfekt under spisning og indtil jeres dj kom. Stor ros til dj'en for at være med til at skabe en fantastisk stemning og for at holde dansegulvet fyldt, med en go blanding af nye hits og gamle klassikere."

Michael, 40 års fødselsdag

 

"Tusind tak for den fedeste DJ, som vi har haft dette år til elevfester. Alle roste os til skyerne, fordi de mente, at I var virkelig gode. Jeg takker mange gange - lyset var flot og musikken var spot-on. Jeg vil klart anbefale jer!"

Natasha, Elevfest

 

"Vi vil gerne sige dig tak for i fredags. Du var bare super god. Havde fornemmelse på mange ting, bl.a. at flytte højtaler for dem der sad ude, spillede tilpas høj musik under spisning og musik valget var bare rigtig godt. Selvom der ikke altid var nogen der dansede, så nød vi musikken.

Vi vil gemme dit nr. og kontakte dig igen, hvis vi en anden gang skal have musik til en fest."

Marianne, firmafest

 

"... jeg synes det var en super fed aften og har ikke noget at udsætte på din del af festen. Jeg havde det godt da festen gik i gang, fik også danset lidt og havde alt i alt en super dejlig aften / nat."

Torben, 50 års fødselsdag

 

"Fedt diskotek - der manglede bare ikke noget - tak for denne gang vi ses efter sommerferien!!!"

Dorte, Halbal

 

"Yderst tilfredse. Mødt op flere timer før, for ikke at forstyrre gæsterne under spisningen. Venlige unge mennesker, som forstod at vælge musik, som var mest populær blandt gæsterne og dansegulvet var aldrig tom. Lyttede til ønsker og sørgede for, at disse hurtig blev føjet ind. Kan kun give dem vores bedste anbelinger"

Anette Hartvig, 50 års fødselsdag

 

"Trods DJ'ens unge alder spillede han meget varieret musik, der passede et blandet pubikum som vores. Aldersmæssigt spænder vi fra unge lærlinge til efterlønsalderen."

Allan, Julefrokost

 

"Super fedt! rigtig godt spillet! NightProject er et super godt mobildiskotek og de leve varen præcis som man gerne vil have den, og så gør de det til en rimelig pris. Festen var en succes og der var flere mennesker på dansegulvet end nogensinde før! Tusind tak! Vi ses nok igen!"

Villiam, Elevfest

 

"Mobildiskotek NightProject kan varmt anbefales. Vi brugte dem til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner var inviteret med. Så alders gruppen spændte vidt 10 år til 70 år. De spillede alt slags musik, og var super gode til at fange hvilken musik, de skulle spille på hvilket tidspunkt. Var der musik ønsker, fandt de dem næsten med det samme, og spillede nogle flere nummer i samme stil. Skal vi holde fest igen, håber vi, de er ledige. Vi vil anbefale Jer til alle der snakker om at holde fest."

Kennet, 18 års fødselsdag

 

"... Tusind tak for god musik til vores skolebal i går. ..."

Jana, Skolefest

 

"... tak for en perfekt aften.. Det var du bare super god til.. :-) vi havde den fedeste aften og er meget tilfredse.. Mange hilsner fra AD og LH"

Anne-Dorte, 2 x 40 års fødselsdag

 

"... Jeg ville bare sige tak for en super fed aften, og lige lade jer vide at i er de første DJ's der ikke er kommet nogle klager over!

Håber I er klar igen til foråret."

Ronja, Efterskolefest

 

"… det var en vildt fed fest med fedt musik, der var med til at gøre aftenen rigtig god …"

Charlotte, Sidste skoledag

 

"… Tusind tak for din indsats til min fødselsdag - du var i høj grad medvirkende til, at min fest blev en succes. Aldrig før er der blevet danset så meget, og du kan roligt udvide dit repertoire til, at du gerne spiller for folk i alle aldre. De ældste deltagere var denne gang 75 år.

Da jeg sagde farvel til gæsterne søndag formiddag, var der flere, som sagde, at det var helt fantastisk, som du havde mixet musikken. Den var så inspirerende, at det var umuligt at sidde ned ret lang tid ad gangen. …"

Bente, 60 års fødselsdag

 

"... Tusind tak for i gad og spille til min fest i lørdags det var så fedt!"

Cecilie, 20 års fødselsdag

 

"… I gjorde min fødselsdag alt for fed. Og der er mange de har skrevet og sagt det var en pisse go fest. …"

Simone, 16 års fødselsdag

 

"… Musikken var i top, og det var festen også :) Uden jer ville den ikke have været det samme :)"

Niels Ole, Sidste skoledag