Hvorfor booke en DJ?

En af de store fordele ved at booke en DJ til festen er, at musikken løbende bliver tilpasset både dine og dine gæsters yndlingsmusik. Samtidig bliver de forskellige musikønsker spillet lige netop hvor de passer ind i musikstilen. Dette er med til at holde dansegulvet kørende og sikre dig en uforglemmelig fest, hvor dine gæster lang tid efter vil huske, hvordan de virkelig gav den gas.

Sammen med en god DJ skal du selvfølgelig også have god lyd og fedt lys. Vi tilbyder samlede pakker til alle typer fester, og uanset om du skal holde 16-18-20-25 års eller anden rund fødselsdag, så har vi en komplet løsning til dig. Vil du holde festen sammen med en ven/veninde, er det intet problem.

Vi spiller lige netop din og dine gæsters favoritmusik!

Musikbiblioteket indeholder både musik til det unge og det modne publikum, og er altid up-to-date. Om du og dine gæster er til den nye Dance Chart eller sprøde hits fra 80'erne eller 90'erne, så kan vi helt sikkert sætte gang i dansegulvet - og vi spiller selvfølgelig både dine og dine gæsters musikønsker under hele festen.

Husk at du kan få komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys (4 timer) fra kun 2.950 kr.

Certificeret VoksenDJ